Expositie ‘De bieb onder water’ nu in Leerdam

Na Woerden, Alphen aan den Rijn en Gorinchem is de expositie ‘De bieb onder water’ vanaf zaterdag 2 juni 2018 te zien in de bibliotheek van Leerdam. Ook hier kunnen de mensen leren over het verhaal achter de Oude Hollandse Waterlinie. In zeven informatiezuilen, een interactief schilderij, een collectie boeken en een collectie oude objecten wordt het verhaal van water als wapen verteld.

Op woensdag 13 juni 2018 vindt er van 13.30 tot 17.00 uur een Minecraft workshop voor kinderen plaats. Deelname aan deze leuke activiteit is gratis, wel graag even opgeven via: m.bakhuizen@ohwl.nl.

Kortom genoeg reden om naar de bibliotheek van Leerdam te komen en zelf te ontdekken wat het water voor ons in dit land heeft betekent als verdedigingsmiddel tegen de vijand. De expositie is te zien van zaterdag 2 juni tot vrijdag 13 juli 2018, daarna zal de expositie te zien zijn in de bibliotheek van Waddinxveen. Kijk voor meer informatie op www.biebonderwater.nl.