De nieuwe UNIEk – Witte vlekken in de waterlinie

Ruïnes uit het Rampjaar, schootsvelden en stiltegebieden zijn de witte vlekken  in de Oude Hollandse Waterlinie: er is nog weinig over bekend. Het is een van de onderwerpen uit het voorjaarsnummer van UNIEk, het magazine van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie.

In dit nummer veel aandacht voor de marketing van de Waterlinie, zoals de plannen voor het Jubileumjaar 2022 (350 jaar Oude Hollandse Waterlinie), het waterliniefestival in 2018 en het nieuwe beeldmerk. Ook de projecten krijgen veel aandacht, zoals De bieb onder water, Educatie for kids en het kunstproject Beleving van de waterlinie. Maar ook de vaarrouteprojecten in Nieuwkoop en het project Gouda Vestingstad. Verder een prachtig interview met de bewoonster van Kasteel Gunterstein, een wandelroute, uittips en een interview met het bestuur van de nieuwe Stichting. U kunt het nummer digitaal doorbladeren via LR_Uniek Magazine Voorjaar 2018